Laatste uren voor mogelijke transfers

Vanavond klokslag 12 uur sluit de transfermarkt. Heracles heeft dus nog enkele uren de tijd om een invaller te vinden voor de geblesseerde Birger Maertens. De kans dat men nog een speler aantrekt lijkt ons vrij klein. Overigens is het na vandaag nog wel mogelijk om clubloze spelers aan te trekken. Maar ja, die spelers zitten meestal niet voor niets zonder club. Aan de andere kant van het verhaal lijkt het erop dat er vandaag niemand zal vertrekken uit Almelo. Er was interesse voor onder andere Armenteros, Everton en Overtoom maar er lijkt weinig concreet te zijn geworden. Toch hopen wij nog enigszins op een goed geheim gehouden verdediger maar we rekenen er niet meer op.

Update: geen wijzigingen in Almelo. Niemand van de selectie vertrekt, maar er komt ook niemand bij. En dat is toch wel iets om je zorgen over te maken.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Laatste uren voor mogelijke transfers”

 1. huupiehupvakp schreef:

  Inderdaad, alles op het laatste moment. Spitsen wisselen van clubs, maar de onze (misschien was die bal op de lat misschien nog niet zo verkeerd) lijken hier te blijven.

  Ben is een goed alternatief. Maar mocht hij wegvallen is de spoeling wel erg dun.

  Maar het is nog geen 12 uur……..

 2. huupiehupvakp schreef:

  Ik ga slapen. Zal niets meer gebeuren (zegt Derksen bij KB). Morgenvroeg maar eens kijken of hij gelijk heeft.

  Toch jammer, nu wel een heel smalle selectie. Zal voor de beloften betekenen dat op maandagavond veel jongens uit de academie mee zullen doen. Toch raar een shirt met rugnummer maar zonder naam……….

 3. huupiehupvakp schreef:

  Geen transfer……

 4. Bloazerd schreef:

  Ondanks de krappe selectie is er geen geld uitgegeven wat er niet is. Straks lezen we weer van andere clubs dat ze flinke tekorten in de begroting hebben. Vaak zijn dat de clubs die wel gekocht hebben.

  Maar ik moet zeggen 24 spelers waarvan 3 keepers en 1 lang geblesseerde is niet veel.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares