Klappen en bedreiging om SMS bericht

We leven in een vreemde wereld. Buren communiceren via Hyves, partners beslissen op Facebook wie vanavond de koffie zet en het is een absolute must om via Twitter te laten weten dat je geen zin hebt om te gaan werken. Goed, over naar het nieuws. De voor deze tijd stokoude technologie die SMS heet heeft ervoor gezorgd dat een 15-jarige jongen uit Almelo op woensdag 10 augustus door 4 jongens aan de Gravenallee werd bedreigd en mishandeld. De 15-jarige had namelijk een sms bericht verzonden aan een vriendin van één van de knapen waarop het viertal verhaal kwam halen. De veldwachters vermoeden dat het onschuldige sms bericht verkeerd is geïnterpreteerd. Tja, dat krijg je met die mobieltjes met Autocorrect (lollige voorbeelden in de link). Het viertal mocht met oom agent mee in de wagen voor verder onderzoek naar de kwestie.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

7 reacties op “Klappen en bedreiging om SMS bericht”

 1. meeesy schreef:

  dit klopt voor geen meter qq

 2. meeesy schreef:

  1 iemand heeft ma iets gedaan.. die andere 3 niks. en het sms bericht was niet gemaakt dankzij autocorrect wat een onzin jonge..

 3. JoeNNes schreef:

  Haha nooit heeft iemand wat gedaan! Voor de rest sluit ik me aan bij McAber!

 4. meeesy schreef:

  is wel gebeurd jonge. is wel tegengehouden, ga niet praten als je er geen verstand van hebt of er bij was. en die ene 3 hebben egt nix gedaan maarja. praat gewoon niet als je geen verstand ervan hebt of er niet bij was.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties