Johan Derksen: ‘PSV aast op Armenteros’

Gisteravond tijdens het programma Voetbal International liet Johan Derksen weten dat PSV al twee weken bij wedstrijden van Heracles op de tribune zit voor Samuel Armenteros. In eerste instantie werd gedacht dat de club uit de lichtstad interesse had in Everton maar het blijkt te gaan om de jonge Cubaanse Zweed. Voor Everton is volgens Derksen wel degelijk interesse maar dan van Russische en Griekse clubs. Armenteros geeft via Twitter aan dat hij niets weet van de interesse van PSV. Hij laat weten nog altijd een speler van Heracles te zijn met een contract voor nog 2 jaar. Dat hebben we echter vaker gehoord. De tijd zal het leren.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Johan Derksen: ‘PSV aast op Armenteros’”

  1. Noev schreef:

    Jan Smit meld dat er geen concrete aanbiedingen zijn. Hopelijk houden we dat zo en spelen ze dit seizoen nog bij Heracles waardoor hun transfersom omhoog vliegt en we misschien meer kunnen cashen. Op een gegeven moment kun je ze niet tegen houden.

  2. Sloeket schreef:

    Moneyyyy talks BABY…………..

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties