In naam der Koningin: BETALEN!

Dolle Pret kan binnenkort bezoek verwachten van de deurwaarder die de 50.000 euro aan dwangsommen komt ophalen. Sinds mensenheugenis ligt het bedrijf met de gemeente in de clinch vanwege de feesten die in het pand op industrieterrein ’t Noordbroek worden gegeven. Na veel gepraat en gedoe is de gemeenteraad nu van plan om ontheffing te verlenen. Maar tijdens het verbod op de feesten werd tot vijfmaal toe een dwangsom van 10.000 euro opgelegd. En dat geld wil de gemeente nu echt zien en de gemeente staat juridisch in haar recht. Eigenaresse Ter Avest had tot 15 maart de tijd om te betalen en op de betalingsregelingen is niet gereageerd. Vandaar dat nu de deurwaarder zal worden ingeschakeld om het geld te innen.

Wettelijk klopt het allemaal en staat de gemeente in haar recht om de 50.000 euro te innen. Anderzijds is de gemeente van plan om ontheffing te verlenen. Maar een halve ton is niet niets. Het zou Dolle Pret alsnog de kop kunnen kosten en dan hebben enkele leden van het college hun doel toch bereikt.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “In naam der Koningin: BETALEN!”

 1. McAber schreef:

  Ik blijf het onrechtvaardig vinden.
  Ondernemertje pesten, omdat ze dat ze niet kunnen zijn.

  Blaaah.

 2. Lettie schreef:

  Hoe verjaag je ondernemers uit Almelo?
  Vraag het de gemeente maar !! die doen al jaaaren niets anders !!
  Stelletje LOSERS in hun ‘ivoren toren’

 3. Furr schreef:

  Tjah wat nou als het een burger betrof? Was echt niet zon ophef over gemaakt. Daarbij; ze heeft het zelf zover laten komen door 5×10000 euro dwangsom te negeren. Tjah niet erg slim.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties