Horecabezoeker met mes aangehouden

Een 22-jarige inwoner van onze stad is in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 augustus aangehouden bij Stadscafe Rembrandt aan het Waagplein. Omstreeks 4:00 kwam bij de veldwachters een melding binnen van een beveiliger dat er een bezoeker met een mes door het etablissement liep. De aangekomen veldwachters troffen het mes bij de man aan waarna hij werd aangehouden. Als verklaring voor zijn gedrag liet de 22-jarige weten dat hij bonje had gehad met een andere bezoeker en verhaal wilde halen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “Horecabezoeker met mes aangehouden”

 1. MaikelS schreef:

  Lekker veilig dus! :S Er word tegenwoordig te veel volk kroegen binnengelaten waardoor de veiligheid dus daald! Pff… Mja snap de kroegbazen wel, zolang ze maar geld zien binnenkomen!

 2. marmotjuh schreef:

  Lang leve de beveiliger die wel het lef hadden om achter deze man aan te lopen om te kijken waar hij heen ging tot de politie kwam!!
  en daarbij de mensen man was niet met het mes in het horeca bedrijf maar haalde die op iets voor 03:00 de man kwam terug toen de kroeg al dicht was maar ze nog wel aan het opruimen waren!

 3. Furr schreef:

  Waarom niet zoals in het buitenland even gescand worden bij grote cafees, of liever alle cafees. Het is allemaal niet zo plezierig, maar dan ga je wel veilig uit iig. Of iig veiliger. Er zijn altijd gekken die van alles meenemen.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties