Heracles ook populair Down Under

We zagen al eerder Heraclesfans die in den vreemde hun passie voor de Almelose trots tonen maar potdomme: Australië is wel een heel eind van huis. Johan en Liesbeth Gulink zijn helemaal afgereisd naar de andere kant van de planeet en aldaar werd bovenstaande foto gemaakt. Sterker nog: de rechter persoon is Rick. Woonachtig in Australië en trouwe fan van onze zwart-witte trots. Fair suck of the sav, that’s a rip snorter of a picture! Good onya, mates!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Heracles ook populair Down Under”

 1. Hardcore-Wierden schreef:

  Respect!

 2. Furr schreef:

  Ik heb ook nog wel foto’s van mn neven in Ozzie op het strand met sjaal om de nek 😛 (van Heracles uiteraard haha :D) en een eigen foto gemaakt op mn kamer in Sydney met de Heracles vlag aan de muur uiteraard 😀

  Super mooi om te lezen altijd dit soort dingen.

 3. Steve schreef:

  Heb tot nu toe al een foto van mezelf in Heraclesshirt bij de Taj Mahal in India vorig jaar en op de Chinese Muur afgelopen zomer en ben van plan nog vele plekken in mijn mooie shirt te bezoeken :).

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties