Heracles Almelo – Feyenoord (1-1)

Heracles heeft aan het duel met Feyenoord een punt overgehouden. De eerste helft leden beide teams vooral veel balverlies. Pas in de tweede helft kwam de wedstrijd echt los nadat invaller Plet met zijn eerste balcontact de score opende. Twaalf minuten voor tijd tekende Fernandez voor de gelijkmaker. Daarmee blijven de Heraclieden na 3 wedstrijden nog altijd ongeslagen. Voorafgaand aan de wedstrijd was er een indrukwekkende herinnering aan de overleden Frtiz Korbach. Voorzitter Jan Smit sprak mooie woorden waarna het gehele stadion een minuut lang muisstil bleef. Een waar kippenvelmoment voor de excentrieke Korbach die van 1999 tot 2001 trainer was in Almelo.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Heracles Almelo – Feyenoord (1-1)”

 1. McAber schreef:

  Prima rep, Suus.

  Heracles is volgens mij de ene club waar 8.499 bezoekers tijdens één wedstrijd gefotografeerd worden.
  Behalve één.

 2. Lettie schreef:

  Klasse repo weer Suus!

 3. GEVEKA schreef:

  en weer een goeie repo
  wel ff weer naar de winkel alweer de mariakaakjes op ☺

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties