Heracles Idols: op zoek naar een nieuwe verdediger

Het noodlot heeft even flink huisgehouden in het Polman Stadion. Met Birger Maertens voor lange tijd uitgeschakeld, Mark Looms geopereerd en Van der Linden geschorst is het aantal verdedigers drastisch gezakt. Zeker het wegvallen van Maertens is een aderlating voor het team. Vandaar dat Heracles naarstig op zoek is naar een transfervrije verdediger. Transfervrij omdat er uiteraard weer geen geld beschikbaar is volgens voorzitter Smit. Aangezien de gemiddelde fan tegenwoordig zo retehandig met internet is vragen we u om de gewenste verdediger voor Heracles te vinden. Hoe meer tips voor de heren van het bestuur, hoe beter. Je kunt nooit weten hoe een koe een haas vangt. Links, foto’s en andere info van mogelijke spelers kunt u in de reacties dumpen. Heren bestuur, opletten.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

7 reacties op “Heracles Idols: op zoek naar een nieuwe verdediger”

 1. deejee schreef:

  Ter Horst is ook geblesseerd toch?…..

 2. Spiekerjozef schreef:

  Arjan Swinkels van Willem 2…..

 3. Noev schreef:

  Eddy Bosnar half jaartje terug halen. Komt er tenminste wat leven in de brouwerij.

 4. The Pope schreef:

  Waarom moest Peter Reekers nu weg??
  Die had daar gewoon kunnen staan hoor.
  Probleem opgelost…

 5. Matthijs schreef:

  Kijken bij de joden, of nee dat mogen we niet meer zeggen, kijken bij ajax, psv & az.. zolang het maar niet weer zo’n afdankertje van twente wordt.. Bannink en Rendla waren toch niet echt types voor ons Heracles!

  Daarnaast goed de Jupiler nakijken, loopt ook genoeg rond.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties