Eerste editie Funky Fresh Boulevard een succes

Ondanks het feit dat de weergoden wat lastig deden is de eerste editie van Funky Fresh Boulevard een succes geworden. Af en toe kwam de regen met bakken uit de hemel maar daar hadden alle evenementen van het afgelopen weekend last van. Aan het begin van de avond werd het flink drukker op de het festivalterrein waar Erick E de boel aan de gang bracht. Het hoogtepunt van de dag was het afsluitende optreden van de Bingo Players. Het Almelose DJ-duo kwam terug naar de geboortestad om het festival met een knal af te sluiten. En zo heeft Almelo er hopelijk weer een jaarlijks terugkerend evenement van formaat bij. Alles was prima geregeld en sfeer zat er ondanks het tegenvallende weer goed in. Onze complimenten aan de organisatie!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Eerste editie Funky Fresh Boulevard een succes”

  1. McAber schreef:

    Was zeker zeer leuk.
    Voor herhaling vatbaar en dan volgend jaar wel met lekker zomerweer …..

  2. Veldwachtert schreef:

    Moet toch volgend jaar maar eens een kijkje nemen, aan de foto’s te zien. Gemiste kans dit

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties