Ermasport heeft primeur tijdens EK hockey

Het Almelose bedrijf Ermasport levert speciale doelen die tijdens het aankomende EK hockey in Mönchengladbach worden gebruikt. In de doelen zitten camera’s verwerkt waarmee natuurlijk ubervette beelden vanuit het doel kunnen worden geschoten. Men zou natuurlijk ook de beelden kunnen gebruiken om te kijken of een bal de lijn wel heeft gepasseerd maar daar is men in de sportwereld nog niet aan toe. Zo werden de speciale doelen ook al eens gebruikt bij een oefenwedstrijd van Heracles. Resultaat: prachtige beelden en een uitgelezen kans om fouten uit te sluiten. Maar de voetbalwereld staat niet snel iets toe en de FIFA en KNVB verboden de speciale doelen. Ja, je zult eens wat doen om cruciale fouten te voorkomen. Maar goed, de doelen worden dus wel gebruikt bij het EK hockey en die primeur hebben ze bij Ermasport maar mooi te pakken.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Ermasport heeft primeur tijdens EK hockey”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares