Eindelijk: VVD stelt vragen over Nijreessingel

Het werd verdorie ook eens tijd. Eindelijke gaat een politieke partij, namelijk de VVD bij monde van raadslid Jemy Pauwels, eens vragen stellen over de belabberde staat van de Nijreessingel. De weg werd begin 2007 feestelijk geopend maar bij de eerste de beste strenge winter donderde de toplaag als een kaartenhuis in elkaar. Foutje van wegenbouwer Van Gelder. Iets met een kleeflaag waardoor de toplaag te snel loslaat. Van 22 tot en met 26 augustus zal de weg zijn afgesloten voor het aanbrengen van een nieuwe toplaag.

Pauwels heeft hier echter nog wel wat vragen over. Waarom moest dat in vredesnaam zo lang duren? De laag had namelijk ook afgelopen voorjaar al vervangen kunnen worden. En belangrijker: wie zal dat betalen? De wegenbouwers heeft namelijk erkend dat er fouten zijn gemaakt maar toch gaat ook de gemeente een deel van de rekening betalen. Absurd. Alsof de wethouders thuis doodleuk zouden meebetalen aan het oplossen van het prutswerk van een aannemer. Maar dit is belastinggeld en daar ga je toch wat makkelijker mee om. Ook vraagt Pauwels zich af wat er gebeurd als ook deze reparatie niet goed wordt uitgevoerd. Gaan we dan weer meebetalen? We zijn nu al benieuwd naar de antwoorden van het college.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Eindelijk: VVD stelt vragen over Nijreessingel”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties