Cedric D’Ulivo op proef bij Heracles

Bonjour allemaal. Heracles heeft de beoogde vervanger voor de geblesseerde Birger Maertens op proef. Zijn naam: Cedric D’Ulivo. De 22-jarige rechtsback is geboren Fransman en eigendom van Olympique Marseille maar verhuurd aan Ajaccio. Bij zijn huidige club speelt hij regelmatig op de positie van Maertens. Cedric kwam reeds een aantal malen uit voor het Franse elftal onder 20. “Cédric is een verdediger die op meerdere posities uit de voeten kan, we gaan hem de komende dagen eens rustig beoordelen”, aldus Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma. We zijn benieuwd of de jonge Fransman het voor elkaar krijgt om een contract af te dwingen. Oftewel: bonne chance monsieur D’Ulivo!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

14 reacties op “Cedric D’Ulivo op proef bij Heracles”

 1. Toppertje schreef:

  Hij is 21 en heeft 1 interland gevoetbald voor Frankrijk onder 20

  Toppie

 2. Guppie schreef:

  D’ulivo? Verzin daar maar eens een liedje voor

 3. Truus schreef:

  @Guppie,eerst voetballen,en dan pas zingen,als die het verdiend heeft,dus nog tijd genoeg om na te denken!!

 4. Guppie schreef:

  @ Truus

  Ze zingen toch ook voor douglas? Die heb ik nog nooit zien voetballen

  • Swiffer! schreef:

   Die heb ik al is wedstrijden zien voetballen negativiteit van mensen altijd..

   Mag je hem niet? Zeg het dan gewoon, Douglas moet gewoon wat geluk hebben en het van zijn “naar binnen trekken hebben”! Ik kan me nog goed wedstrijden bedenken waar we hem hebben toegezongen omdat hij het verdiende, en niet als bedankje omdat hij gewisseld werd..

   • Guppie schreef:

    Geen inzicht, geen body, geen passeerbeweging, geen lengte, geen loopvermogen, geen schot, geen pass, geen snelheid……dus kwa voetballer mag ik hem niet…. zo goed?

  • Lettie schreef:

   Dan kom je nog nmiet zolang bij onze club…
   Voordat die vertrok naar Utrecht was het een supersnelle buitenspeler die regelmatig de verdediging helemaal doldraaide !

   • Guppie schreef:

    Ok heb je gelijk in (kom al wel wat langer bij de club hoor…) maar behaalde resultaten uit het verleden gelden niet meer voor de toekomst toch? We gaan Folkertje toch ook niet opstellen. Ik denk gewoon dat er andere opties zijn

   • Furr schreef:

    Jaa…. in de eerste divisie. Nu weet iedereen wat die doet. Nee geen fan van hem.

   • PerfectPioneer schreef:

    Ik snap ook niet wat ze met Douglas doen, ik vind het helemaal niet toevoegen aan het elftal ik zie daar liever Duarte lopen, Douglas gaat áltijd naar binnen dat is ook het enigste wat hij kan. Ik heb hem eigenlijk nog naar een passeerbeweging zien maken, tijd voor Duarte zeg ik

   • Guppie schreef:

    Onze wensen worden verhoord…….

    ALMELO – Glynor Plet begint zaterdagavond (19.45 uur) in Nijmegen tegen NEC in de spits van Heracles Almelo.

    Coach Peter Bosz vindt dat de lange aanvaller een basisplaats heeft verdiend. Plet kwam in de eerste drie competitieduels tot drie uitstekende invalbeurten. Tegen RKC en Feyenoord scoorde hij bovendien. Vooral zijn goal tegen Feyenoord afgelopen zondag was spectaculair. Plet promoveerde zijn eerste balcontact na zijn invalbeurt

    Bosz: ,,Plet doet het goed. Hij is in vorm en scoort. Plet verdient een basisplaats.”

 5. McAber schreef:

  Als Cedric nou heel goed is, dan zingen we “Ne me quite pas” van Jaques Brel of “L’amour Toujours” natuurlijk,
  en als het tegenvalt “Adieu et Au Revoir”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties