Alternatieve Intratuin bij sportclub Rietvogels

Bij een sportvereniging aan de Rietstraat is in een opslagruimte een alternatieve Intratuin ontdekt. De club beschikte over maar liefst 255 planten. De veldwachters kwamen dankzij een tip de kwekerij op het spoor en inmiddels is de vestiging ontmantelt. Er is een onderzoek gestart om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de plantenschuur. De energieboer heeft aangifte gedaan van het gappen van stroom. Het is niet bekend of de sportvereniging betrokken is bij de plantage maar het is toch op zijn minst opmerkelijk wanneer dat niet zo zou zijn. Of je komt natuurlijk nooit in je schuur.

Update: de betreffende sportclub is dus voetbalvereniging Rietvogels. De kwekerij werd aangetroffen in een schuur waar overbodige materialen werden opgeslagen. Het bestuur distantieert zich van de situatie. Tja, hebben we hier te maken met een slimme vrijwilliger met een sleutel of dacht de vereniging de clubkas even flink te spekken?

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

9 reacties op “Alternatieve Intratuin bij sportclub Rietvogels”

 1. Baseballer schreef:

  Volgens mij gaat het hier om voetbalverniging Rietvogels en niet om een sportschool,ja je moet wat om je huur en andere kosten te betalen als er te weinig geld binnenkomt.

 2. McAber schreef:

  Ook al ben je als site maanden uit de lucht, in Almelo verandert er niets !

 3. Zatox schreef:

  Gues who’s back xD

 4. Zatox schreef:

  @HNDB schoonheidsfoutje? als ik op het logo sta staat er terug naar NVM-veiling? beter goed gejat dan slecht gemaakt dan maar? xd

 5. Guppie schreef:

  Hadden ze een tijdje geleden niet gezeik over de afrekening van het elektra….

  Mooi dat jullie terug zijn trouwens.

 6. tomessink schreef:

  staat dit op de doping lijst ?

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares